Wartość rzeźna i jakość fizyko-chemiczna mięsa buhajków rasy ncb opasanych systemem pastwiskowym i alkierzowym / Marek Zin.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-89 (Browse shelf(Opens below)) | 5 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000117859 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | Y-7 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | 1000112222 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55535 II (97) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000092997 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-05 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000067131 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55514 II (97) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000065189 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WBiO Close shelf browser (Hides shelf browser)
Praca habilitacyjna wykonana w Instytucie Technologii Produkcji Rolniczej.
Bibliogr. s. 34-41.
Streszcz. ang., ros.