Baner ze zdjęciem biblioteki

Wartość rzeźna i jakość fizyko-chemiczna mięsa buhajków rasy ncb opasanych systemem pastwiskowym i alkierzowym / Marek Zin.

By: Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawa Habilitacyjna ; nr 97Publication details: Kraków : AR, 1985.Description: 42 s. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M-89 (Browse shelf(Opens below)) 5 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000117859
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO Y-7 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO 1000112222
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 55535 II (97) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000092997
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna M-05 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000067131
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 55514 II (97) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000065189
Total holds: 0

Praca habilitacyjna wykonana w Instytucie Technologii Produkcji Rolniczej.

Bibliogr. s. 34-41.

Streszcz. ang., ros.

Zin, Marek
  • Field of activity: Malarstwo.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • Field of activity: Zootechnika.
  • Associated group: Uniwersytet Rzeszowski.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 2002012791

  • VIAF ID: 60998238
  • Occupation: Nauczyciele akademiccy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050877

  • Occupation: Artyści amatorzy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 99080963

  • Place of birth: Zamość (Polska).