Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Wpływ stanu odżywienia na wartość i przydatność spożywczą mięsa bydła : rozprawa habilitacyjna / Elżbieta Pełczyńska.

Autor: Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Rozprawy Naukowe - Akademia Rolnicza w Lublinie ; 63Szczegóły wydania: Lublin : Wydaw. AR, 1979.Opis: 52 s. : rys. ; 21 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
NUKAT: zz2004891770Inne nry kontrolne: (OCoLC)749640255
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500076 II (63) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Nie można wypożyczyć 1000065953
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 47-49.