Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Chemiczne podstawy technologii cukru / Jan Dobrzycki.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1984.Description: 395, [1] s. : wykr., wzory, err. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 832040634X
Other title:
  • Chemical principles of sugar technology [Other title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 113714 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000066732
Total holds: 0

Tyt. również w jęz. ros.

Bibliogr. s. [362]-385.

Dla studentów wydziałów chemii spożywczej politechnik oraz pracowników inżynieryjno-technicznych przemysłu cukrowniczego oraz pracowników naukowych placówek badawczych i rozwojowych.