Baner ze zdjęciem biblioteki

Properties of water in foods / [red. t. Piotr P. Lewicki, Wanda Woźniak.

Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: English Summary language: Polish Series: Acta Agrophysica - Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN w Lublinie ; 77Publication details: Lublin : Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN, 2002.Description: 185 s. : il., wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Notes Date due Barcode Item holds
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn WL 501217 II (77) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan Realizacja do Czytelni na Wydziale Leśnym zgodnie z informacjami podanymi w: FAQ/Jak zamówić książkę/czasopismo. 1000066876
Total holds: 0

Bibliogr. przy pracach.

Publikacja dofinansowana przez Komitet Badań Naukowych

Streszcz. pol.