Baner ze zdjęciem biblioteki

Właściwości fizyczne sypkich surowców spożywczych : zarys katalogu : monografia / Józef Horabik, Marek Molenda.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Acta Agrophysica - Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN w Lublinie ; 74Publication details: Lublin : Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN, 2002.Description: 89 s. : il., wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 501217 II (74) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000066879
Total holds: 0

Bibliogr. s. 83-88.

Publikację wykonano w ramach projektu badawczego finansowanego przez Komitet Badań Naukowych 5 P06F 021 17

Streszcz. ang.