Starch : progress in structural studies, modifications and applications / [eds.] Piotr Tomasik, Vladimir P. Yuryev, Eric Bertoft.
Material type:
TextPublication details: Kraków : Polish Society of Food Technologists'-Małopolska Branch, 2004.Description: 466 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8390269945
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085585 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000070509 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 148201 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000067669 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mn 01 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000067670 |
Total holds: 0
The XII International Starch Convention, Cracow-Moscow, 15-18 June 2004.
Bibliogr. przy ref.
Indeks.
