Konsumpcja żywności w Polsce : aspekty ekonomiczne, społeczne i żywieniowe / Krzysztof Hofman ; Polska Akademia Nauk. Instytut Rozwoju Wsi i Rolnictwa.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Problemy Rozwoju Wsi i RolnictwaPublication details: Warszawa : Państwowe Wydaw. Naukowe, 1989.Description: 204, [3] s. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8301075570
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 151207 II (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000104314 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 135540 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000069819 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 129668 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000068326 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 191-198.
Streszcz. ros., ang.
