Technologia przemysłowej produkcji makaronu / Wiktor Obuchowski.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8371600674
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sf 04 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000064683 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 083272 (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Available | 1000064684 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mm 02 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000064662 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 083274 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000064663 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 143553 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000007884 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 143554 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000007883 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. s. 63-64, 84.
Dla studentów Wydziału Technologii Żywności.