Charakterystyka funkcjonalnych i technologicznych właściwości preparatów kolagenowych uzyskiwanych metodą kwasowo-enzymatyczną / Grażyna Krasnowska ; [Wydział Nauk o Żywności]. Katedra Technologii Surowców Zwierzęcych.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 475 | Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy (1994) ; 207Publication details: Wrocław : Wydaw. AR, 2004.Description: 97 s. : fot., wykr. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Characteristics of functional and technological properties of collagen preparations recovered with the use of acid-enzyme method [Added title page title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500348 II (207) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000068650 |
W serii gł.: nr 475.
Na s. red. błędny nr ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna.
Piśmiennictwo s. 63-73.
Streszcz. ang.
