Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Technologia przetwórstwa mięsa : podręcznik dla uczniów zasadniczej szkoły zawodowej / Alicja Królak.

By: Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Hortpress, 2003.Description: 223 s. : il. ; 21 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8389211203
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 132366 I (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000069002
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mt 10 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000068850
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 084900 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000068851
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 084898 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000068742
Total holds: 0

Na s. red. błędny ISBN.