Techniki przetwórstwa mięsa / Alicja Królak.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Hortpress, 2003.Description: 212 s. : il. ; 21 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8389211157
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 132365 I (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000069001 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 084897 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000068848 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mt 08 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000068849 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sh 24 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000068767 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 212.
Podręcznik dla uczniów zasadniczej szkoły zawodowej.
