Baner ze zdjęciem biblioteki

Potencjalne zagrożenia bezpieczeństwa żywności w łańcuchu produkcji wyrobów mięsnych na przykładzie nitrozoamin / Ryszard Rywotycki ; [Wydział Nauk o Żywności].

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 496 | Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy (1994) ; 222Publication details: Wrocław : Wydaw. AR, 2004.Description: 63 s. : wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: zz2005786041Inne nry kontrolne: (OCoLC)749447856 Other title:
  • Potential hazards to food safety in the production chain of meat products on an example of nitrosamines [Added title page title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500348 II (222) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000068936
Total holds: 0

W serii gł.: ISSN 0867-7964 ; nr 496.

Na s. red. błędny ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna.

Bibliogr. s. 55-61.

Streszcz. ang.