Technologia żywności : podręcznik dla technikum. 2 / Mieczysław Dłużewski, Anna Dłużewska.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8302079766
- 8302078972
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 148379 II (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2 | 6 | Available | 1000069932 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M 11/2 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000069704 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M 10/2 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000069705 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085376 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2 | 1 | Available | 1000069706 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085373 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2 | 1 | Available | 1000069636 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sa 06/2 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 2 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000069637 |
Cz. 1 ukazała się pod hasłem tyt., cz. 3 pod hasłem : Jarczyk Andrzej.
Rok wyd. wg www.wsip.com.pl.
Bibliogr. s. 418-[419].