Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Cz. 1 / Antonina Kopta, Barbara Łuszczki.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1999.Wydanie: Wyd. 5Opis: 375, [1] s. : il. ; 21 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8302053147
  • 8302033405
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Nr tomu/części Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 132391 I (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 5 Dostępny 1000069886
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 085414 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000069733
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 085415 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny 1000069734
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sr 18/1 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000069659
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 085416 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) Cz. 1 1 Dostępny 1000069735
Liczba zamówień: 0

Wykaz literatury s. 375-[376].