Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Cz. 1 / Antonina Kopta, Barbara Łuszczki.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8302053147
- 8302033405
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Nr tomu/części | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 132391 I (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 5 | Dostępny | 1000069886 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085414 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000069733 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085415 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000069734 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sr 18/1 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000069659 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085416 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | Cz. 1 | 1 | Dostępny | 1000069735 |
Liczba zamówień: 0
Wykaz literatury s. 375-[376].