Podstawy techniki w przemyśle spożywczym : podręcznik dla technikum / Aleksander Dąbrowski.
Material type:
TextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, [2003].Edition: Wyd. 2Description: 226, [1] s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8302071412
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 148373 II (Browse shelf(Opens below)) | 6 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000069900 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085352 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000069746 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Ml 08 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000069747 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085349 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000069661 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085348 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000069663 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 085350 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000069708 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 226-[227].
Data wyd. wg: http://www.wsip.com.pl.
