Technologia żywności : podręcznik dla technikum. 1 / Mieczysław Dłużewski [et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8302078476
- 8302078972
Item type | Current library | Call number | Vol info | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 158636 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000069717 | ||||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M 11/1 (Browse shelf(Opens below)) | Cz. 1 | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000069716 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WTŻ Close shelf browser (Hides shelf browser)
Cz. 2 ukazała się pod hasłem : Dłużewski Mieczysław, Dłużewska Anna, cz. 3 pod hasłem : Jarczyk Andrzej.
Bibliogr. s. [240].