Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Food biotechnology : current issues and perspectives / Sarah Elderidge, ed.

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: New York : Nova Science Publishers, Inc., cop. 2003.Opis: X, 151 s. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 1590338480
NUKAT: zz2005809103Inne nry kontrolne: (OCoLC)1412114347 Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy
Depozyt Depozyt Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 148387 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Wypożyczono 14.09.2026 1000069806
Liczba zamówień: 0

Indeks.