Właściwości przeciwutleniające enzymatycznych i kwasowych hydrolizatów białkowych ze szczególnym uwzględnieniem ich aktywności wobec cholesterolu / Ewa Flaczyk.
Rodzaj materiału:
TekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Rozprawy Naukowe ; z. 361Szczegóły wydania: Poznań : Wydaw. AR im. Augusta Cieszkowskiego, 2005.Opis: 96 s., [1] k. tabl. złoż. : wykr. ; 24 cmTyp zawartości: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Kod kreskowy | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 154380 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000069980 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s. 83-95.
Streszcz. ang.
