Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Właściwości przeciwutleniające enzymatycznych i kwasowych hydrolizatów białkowych ze szczególnym uwzględnieniem ich aktywności wobec cholesterolu / Ewa Flaczyk.

Autor: Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Rozprawy Naukowe ; z. 361Szczegóły wydania: Poznań : Wydaw. AR im. Augusta Cieszkowskiego, 2005.Opis: 96 s., [1] k. tabl. złoż. : wykr. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
NUKAT: zz2005948159Inne nry kontrolne: (OCoLC)1413039366 Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Kod kreskowy
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 154380 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu 1000069980
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 83-95.

Streszcz. ang.