Baner ze zdjęciem biblioteki

Biosynteza i właściwości biotechnologiczne pozakomórkowych amylaz bakterii z rodzaju Bacillus / Anna Rodziewicz ; [Wydział Technologii Żywności]. Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 388 | Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy (1994) ; 172Publication details: Wrocław : Wydaw. AR, 2000.Description: 68 s. : rys. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Other title:
  • Biosynthesis and biotechnological properties of extracellular amylases bacteria of the genus bacillus [Added title page title]
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500348 II (172) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000070356
Total holds: 0

W serii gł.: nr 388.

Na s. red. błędny nr ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna.

Piśmiennictwo s. 57-67.

Streszcz. ang.

Rodziewicz, Anna
  • Field of activity: Biochemia.
  • VIAF ID: 166370990