Biosynteza i właściwości biotechnologiczne pozakomórkowych amylaz bakterii z rodzaju Bacillus / Anna Rodziewicz ; [Wydział Technologii Żywności]. Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Biosynthesis and biotechnological properties of extracellular amylases bacteria of the genus bacillus [Added title page title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500348 II (172) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000070356 |
W serii gł.: nr 388.
Na s. red. błędny nr ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna.
Piśmiennictwo s. 57-67.
Streszcz. ang.