Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Wpływ warunków przechowywania surowca i półproduktów krochmalniczych na właściwości otrzymanej skrobi / Antoni Golachowski ; [Wydział Technologii Żywności]. Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Serie: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 279 | Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy (1994) ; 140Szczegóły wydania: Wrocław : Wydaw. AR, 1995.Opis: 66 s. : rys., tab. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Inny tytuł:
  • Influence of storage conditions of potato and starch semi-products on the properties of starch [Tytuł z dodatkowej strony tytułowej]
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500348 II (140) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Nie można wypożyczyć 1000070365
Liczba zamówień: 0

W serii gł.: nr 279.

Na s. red. błędny nr ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna.

Bibliogr. s. 61-65.

Streszcz. ang.