Wpływ warunków przechowywania surowca i półproduktów krochmalniczych na właściwości otrzymanej skrobi / Antoni Golachowski ; [Wydział Technologii Żywności]. Katedra Technologii Rolnej i Przechowalnictwa.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 279 | Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy (1994) ; 140Publication details: Wrocław : Wydaw. AR, 1995.Description: 66 s. : rys., tab. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Influence of storage conditions of potato and starch semi-products on the properties of starch [Added title page title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500348 II (140) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000070365 |
W serii gł.: nr 279.
Na s. red. błędny nr ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna.
Bibliogr. s. 61-65.
Streszcz. ang.
