Ocena efektywności przechowywania wędzonek w temperaturze bliskiej krioskopowej oraz w stanie zamrożonym : (badania modelowe) / Tadeusz Szmańko ; [Wydział Technologii Żywności]. Katedra Technologii Surowców Zwierzęcych.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 334 | Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy (1994) ; 154Publication details: Wrocław : Wydawnictwo AR, 1998.Description: 124 s. : fot., wykr. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Evaluation of effectiveness of processed meat products storage at near cryoscopic temperature and in freezing conditions [Added title page title]
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500348 II (154) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000070383 |
W serii gł.: ISSN 0867-7964 ; nr 334.
Na s. red. błędny ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna.
Bibliogr. s. 59-70.
Streszcz. ang.
