Ocena efektywności przechowywania wędzonek w temperaturze bliskiej krioskopowej oraz w stanie zamrożonym : (badania modelowe) / Tadeusz Szmańko ; [Wydział Technologii Żywności]. Katedra Technologii Surowców Zwierzęcych.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Evaluation of effectiveness of processed meat products storage at near cryoscopic temperature and in freezing conditions [Added title page title]
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500348 II (154) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000070383 |
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
W serii gł.: ISSN 0867-7964 ; nr 334.
Na s. red. błędny ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna.
Bibliogr. s. 59-70.
Streszcz. ang.