Baner ze zdjęciem biblioteki

Ocena efektywności przechowywania wędzonek w temperaturze bliskiej krioskopowej oraz w stanie zamrożonym : (badania modelowe) / Tadeusz Szmańko ; [Wydział Technologii Żywności]. Katedra Technologii Surowców Zwierzęcych.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 334 | Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy (1994) ; 154Publication details: Wrocław : Wydawnictwo AR, 1998.Description: 124 s. : fot., wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Other title:
  • Evaluation of effectiveness of processed meat products storage at near cryoscopic temperature and in freezing conditions [Added title page title]

W serii gł.: ISSN 0867-7964 ; nr 334.

Na s. red. błędny ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna.

Bibliogr. s. 59-70.

Streszcz. ang.