Baner ze zdjęciem biblioteki

Fizykochemiczna i technologiczna charakterystyka pian z białka jaja = Physicochemical and technological characteristics of egg white foam / Tadeusz Trziszka ; Katedra Technologii Surowców Zwierzęcych.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy ; nr 69Publication details: Wrocław : Wydawnictwo AR, 1988.Description: 76, [1] s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Other title:
  • Physicochemical and technological characteristics of egg white foam
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M-87 (Browse shelf(Opens below)) 2 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000104204
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500348 II (69) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000070403
Total holds: 0

Bibliogr. s. 72-76.

Streszcz. ang.

Trziszka, Tadeusz.
  • Field of activity: Przemysł rolno-spożywczy.
  • VIAF ID: 102026059