Fizykochemiczna i technologiczna charakterystyka pian z białka jaja = Physicochemical and technological characteristics of egg white foam / Tadeusz Trziszka ; Katedra Technologii Surowców Zwierzęcych.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy ; nr 69Publication details: Wrocław : Wydawnictwo AR, 1988.Description: 76, [1] s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Physicochemical and technological characteristics of egg white foam
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Serie
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-87 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000104204 | |
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500348 II (69) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000070403 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 72-76.
Streszcz. ang.
