Mikoflora jako czynnik ograniczający występowanie grzybów patogenicznych w uprawach koniczyny czerwonej w czystym siewie i w mieszance z kupkówką = Mycoflora as a factor inhibiting occurence of fungi pathogenic to red clover grown as a pure crop and in mixture with cocksfoot grass / Maria Dorenda ; Katedra Fitopatologii.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Mycoflora as a factor inhibiting occurence of fungi pathogenic to red clover grown as a pure crop and in mixture with cocksfoot grass
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | Y-18 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | 1000104216 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500348 II (49) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000070629 |
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Czytelnia WBiO Close shelf browser (Hides shelf browser)
Bibliogr. s. 15-17.
Streszcz. ang.