Żywienie człowieka : podstawy nauki o żywieniu / pod red. Jana Gawęckiego i Lecha Hryniewieckirgo ; [aut.: Stanisław Berger et al.].
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8301139471
- 8301139544
- Podstawy nauki o żywieniu
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
148469 II Maszyny elektryczne w energetyce : zagadnienia wybrane / | 148470 II Podstawy agrotechnologii : praca zbiorowa / | 148471 II Botanika. T. 1, A-G / | 148473 II Żywienie człowieka : podstawy nauki o żywieniu / | 148474 II Rozwój biologiczny człowieka : podstawy auksologii, gerontologii i promocji zdrowia / | 148475 II Diagnostyka bakteriologiczna / | 148476 II Chemia analityczna / |
Stanowi t. 1, t. 2 pt. Żywienie człowieka zdrowego i chorego, t. 3 pt. Słownik terminów żywieniowych (wyd. 1) oraz Żywienie człowieka : słownik terminologiczny (wyd. 2 i następne).
Bibliogr. przy rozdz. Skorowidz.