Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Żywienie człowieka : podstawy nauki o żywieniu / pod red. Jana Gawęckiego i Lecha Hryniewieckirgo ; [aut.: Stanisław Berger et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2005.Edition: Wyd. 2 popr. 3 dodrDescription: 512, [1] s. : rys., tab., wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8301139471
  • 8301139544
Other title:
  • Podstawy nauki o żywieniu
Subject(s):
Total holds: 0

Stanowi t. 1, t. 2 pt. Żywienie człowieka zdrowego i chorego, t. 3 pt. Słownik terminów żywieniowych (wyd. 1) oraz Żywienie człowieka : słownik terminologiczny (wyd. 2 i następne).

Bibliogr. przy rozdz. Skorowidz.