Wpływ różnych czynników na skład chemiczny bulw ziemniaka i jakość otrzymanych z nich czipsów = Influence of various factors on the chemical composition of potato tubers and quality of the subsequent chips / Grażyna Lisińska ; Instytut Przechowalnictwa i Technologii Żywności.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy ; nr 31Publication details: Wrocław : Wydawnictwo Uczelniane AR, 1981.Description: 55 s. : wykr. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Influence of various factors on the chemical composition of potato tubers and quality of the subsequent chips
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Serie
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-87 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000104203 | |
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500348 II (31) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000070791 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 45-51.
Streszcz. ang., ros.
