Wpływ różnych czynników na skład chemiczny bulw ziemniaka i jakość otrzymanych z nich czipsów = Influence of various factors on the chemical composition of potato tubers and quality of the subsequent chips / Grażyna Lisińska ; Instytut Przechowalnictwa i Technologii Żywności.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Influence of various factors on the chemical composition of potato tubers and quality of the subsequent chips
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-87 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000104203 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500348 II (31) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000070791 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 45-51.
Streszcz. ang., ros.