Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ różnych czynników na skład chemiczny bulw ziemniaka i jakość otrzymanych z nich czipsów = Influence of various factors on the chemical composition of potato tubers and quality of the subsequent chips / Grażyna Lisińska ; Instytut Przechowalnictwa i Technologii Żywności.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy ; nr 31Publication details: Wrocław : Wydawnictwo Uczelniane AR, 1981.Description: 55 s. : wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Other title:
  • Influence of various factors on the chemical composition of potato tubers and quality of the subsequent chips
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Serie Serie Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ M-87 (Browse shelf(Opens below)) 2 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000104203
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500348 II (31) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000070791
Total holds: 0

Bibliogr. s. 45-51.

Streszcz. ang., ros.