Wpływ paszy o zmniejszonej zawartości białka uzupełnionej syntetycznymi aminokwasami (l-lizyną i dl-metioniną) na jakość mięsa kurcząt rzeźnych = The influence of fodder with the decreased protein content complemented by the synthetic amino acids (l-lysin and dl-methionine) on the quality of butcher's chicken meat / Jerzy Monkiewicz ; Instytut Hodowli i Technologii Produkcji Zwierzęcej.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- Influence of fodder with the decreased protein content complemented by the synthetic amino acids (l-lysin and dl-methionine) on the quality of butcher's chicken meat
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500348 II (29) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Nie można wypożyczyć | 1000070793 |
Liczba zamówień: 0
Bibliogr. s. 25-27.
Streszcz. ang., ros.