Baner ze zdjęciem biblioteki
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Wpływ paszy o zmniejszonej zawartości białka uzupełnionej syntetycznymi aminokwasami (l-lizyną i dl-metioniną) na jakość mięsa kurcząt rzeźnych = The influence of fodder with the decreased protein content complemented by the synthetic amino acids (l-lysin and dl-methionine) on the quality of butcher's chicken meat / Jerzy Monkiewicz ; Instytut Hodowli i Technologii Produkcji Zwierzęcej.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski, rosyjski Serie: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy ; nr 29Szczegóły wydania: Wrocław : Wydawnictwo Uczelniane Akademii Rolniczej, 1981.Opis: 52 s. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
Inny tytuł:
  • Influence of fodder with the decreased protein content complemented by the synthetic amino acids (l-lysin and dl-methionine) on the quality of butcher's chicken meat
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500348 II (29) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Nie można wypożyczyć 1000070793
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. 25-27.

Streszcz. ang., ros.