Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ paszy o zmniejszonej zawartości białka uzupełnionej syntetycznymi aminokwasami (l-lizyną i dl-metioniną) na jakość mięsa kurcząt rzeźnych = The influence of fodder with the decreased protein content complemented by the synthetic amino acids (l-lysin and dl-methionine) on the quality of butcher's chicken meat / Jerzy Monkiewicz ; Instytut Hodowli i Technologii Produkcji Zwierzęcej.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy ; nr 29Publication details: Wrocław : Wydawnictwo Uczelniane Akademii Rolniczej, 1981.Description: 52 s. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Other title:
  • Influence of fodder with the decreased protein content complemented by the synthetic amino acids (l-lysin and dl-methionine) on the quality of butcher's chicken meat
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500348 II (29) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000070793
Total holds: 0

Bibliogr. s. 25-27.

Streszcz. ang., ros.