Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ paszy o zmniejszonej zawartości białka uzupełnionej syntetycznymi aminokwasami (l-lizyną i dl-metioniną) na jakość mięsa kurcząt rzeźnych = The influence of fodder with the decreased protein content complemented by the synthetic amino acids (l-lysin and dl-methionine) on the quality of butcher's chicken meat / Jerzy Monkiewicz ; Instytut Hodowli i Technologii Produkcji Zwierzęcej.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy ; nr 29Publication details: Wrocław : Wydawnictwo Uczelniane Akademii Rolniczej, 1981.Description: 52 s. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
NUKAT: zz2005853491Inne nry kontrolne: (OCoLC)1412954732 Other title:
  • Influence of fodder with the decreased protein content complemented by the synthetic amino acids (l-lysin and dl-methionine) on the quality of butcher's chicken meat
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500348 II (29) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000070793
Total holds: 0

Bibliogr. s. 25-27.

Streszcz. ang., ros.