Baner ze zdjęciem biblioteki

Ocena użytkowości mięsnej i futerkowej 26-tygodniowych nutrii z ferm wielkostadnych = Evaluation of usability of meat and skin from 26wk old nutria from large herded farms / Janusz Kuźniewicz ; Instytut Hodowli i Technologii Produkcji Zwierzęcej.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English, Russian Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy ; nr 28Publication details: Wrocław : Wydawnictwo Uczelniane AR, 1981.Description: 37 s. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Other title:
  • Evaluation of usability of meat and skin from 26wk old nutria from large herded farms
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500348 II (28) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000070794
Total holds: 0
Browsing Biblioteka Główna URK shelves, Shelving location: Magazyn Główny Close shelf browser (Hides shelf browser)
500348 II (23) Metodyczne podstawy analizy struktury przestrzenno-gospodarczej rolnictwa dla potrzeb kompleksowego urządzania obszarów wiejskich = The methodologic principles of the analysis of the spatial-economic structure of rural economy for the purposes of the complete organization of rural areas / 500348 II (26) Skład mineralny i niektóre właściwości gleb brunatnych wytworzonych z granitoidów sudeckich = The mineral composition and some properties of brown soils developed from Sudetic granitoids / 500348 II (27) Kształcenie młodzieży chłopskiej z obwodu sądeckiego i okolic 1772-1848 = Education of youth of peasant origin in Sądecki Region and its vicinity 1772-1848 / 500348 II (28) Ocena użytkowości mięsnej i futerkowej 26-tygodniowych nutrii z ferm wielkostadnych = Evaluation of usability of meat and skin from 26wk old nutria from large herded farms / 500348 II (29) Wpływ paszy o zmniejszonej zawartości białka uzupełnionej syntetycznymi aminokwasami (l-lizyną i dl-metioniną) na jakość mięsa kurcząt rzeźnych = The influence of fodder with the decreased protein content complemented by the synthetic amino acids (l-lysin and dl-methionine) on the quality of butcher's chicken meat / 500348 II (30) Cytoembriologiczne badania żyta (Secale cereale L.) = Cytoembryological studies of rye (Secale Cereale L.) / 500348 II (31) Wpływ różnych czynników na skład chemiczny bulw ziemniaka i jakość otrzymanych z nich czipsów = Influence of various factors on the chemical composition of potato tubers and quality of the subsequent chips /

Bibliogr. s. 34-35.

Streszcz. ang., ros.