Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Enzymatyczna modyfikacja składników żywności : praca zbiorowa / pod red. Edwarda Kołakowskiego, Włodzimierza Bednarskiego, Stanisława Bieleckiego ; [aut. Adamczak Marek et al.].

Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstJęzyk: polski Język streszczenia: angielski Szczegóły wydania: Szczecin : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2005.Opis: 579 s. : il. (w tym kolor.) ; 25 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8373170316
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mf 17 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000074113
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mf 16 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000074114
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 086910 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 3 Dostępny 1000073942
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 086911 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 4 Dostępny 1000073943
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 086912 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 5 Dostępny 1000073944
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 148516 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny 1000071756
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sc 45 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000071266
Liczba zamówień: 0

Wykaz aut. na s. 5-10.

Bibliogr. przy rozdz.

Streszcz. ang. przy rozdz.

Akademia Rolnicza (Szczecin).
  • Powiązana grupa: Akademia Rolnicza (Szczecin).
  • VIAF ID: 127044575