Enzymatyczna modyfikacja składników żywności : praca zbiorowa / pod red. Edwarda Kołakowskiego, Włodzimierza Bednarskiego, Stanisława Bieleckiego ; [aut. Adamczak Marek et al.].
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8373170316
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mf 17 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000074113 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mf 16 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000074114 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 086910 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 3 | Dostępny | 1000073942 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 086911 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 4 | Dostępny | 1000073943 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 086912 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 5 | Dostępny | 1000073944 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 148516 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000071756 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sc 45 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000071266 |
Liczba zamówień: 0
Wykaz aut. na s. 5-10.
Bibliogr. przy rozdz.
Streszcz. ang. przy rozdz.