Jęczmień i jego produkty : charakterystyka, otrzymywanie i wykorzystanie w żywieniu człowieka / Alicja Kawka.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 154361 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 7 | Dostępny | 1000129101 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mm 22 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000072165 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 086281 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000072027 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Czytelnia WTŻ Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Bibliogr. s. [66]-76.
Streszcz. ang.