Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Rheology essentials of cosmetic and food emulsion / Rüdiger Brummer.

Autor: Rodzaj materiału: TekstTekstSerie: Springer LaboratorySzczegóły wydania: Berlin ; Heidelberg : Springer, cop. 2006.Opis: XVIII, 180, [2] s. : fot. (w tym kolor.), rys., wykr. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 3540255532
  • 9783540255536
Tematy: Zasoby online:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Depozyt Depozyt Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 148550 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Wypożyczono 03.01.2028 1000072178
Liczba zamówień: 0

184 figures, 139 in color and 18 tables.

Bibliogr. s. 173-176. Indeks.

Brummer, Rüdiger
  • Obszar działalności: Fizyka.
  • VIAF ID: 10914130
  • Zawód: Fizycy.

    Numer rekordu wzorcowego lub numer znormalizowany: http://nukat.edu.pl/aut/s 96010512