Analiza żywności - jakość produktów spożywczych / Agnieszka Tajner-Czopek, Agnieszka Kita.
Material type:
TextSeries: Skrypty Akademii Rolniczej we Wrocławiu ; nr 497Publication details: Wrocław : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2005.Description: 171 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8389189631
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sb 22 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000130693 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mg 35 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000133558 | |
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 0104197 (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000130571 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 148659 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000072993 |
Total holds: 0
Bibliogr. s. 152-155.
