Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Bread making : improving quality / ed. by Stanley P. Cauvain.

Contributor(s): Material type: TextTextSeries: Woodhead Publishing Series in Food Science and TechnologyPublication details: Boca Raton [etc.] : CRC Press ; Cambridge : Woodhead Publishing, cop. 2003.Description: XVII, 589 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 1855735539
  • 1855737124
  • 0849317622
NUKAT: zz2006867722Inne nry kontrolne: (OCoLC)1412893136 Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Książki Książki Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mo 23 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000075180
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.