Zmiany struktury i właściwości funkcjonalnych skrobi ziemniaczanej w procesie modyfikacji niskotemperaturowej / Joanna Szymońska.
Material type:
TextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie ; nr 424 | Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy ; z. 308Publication details: Kraków : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2005.Description: 114 s. : il. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Serie
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | Y-7 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | 1000082732 | |
Serie
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-89 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000077255 | |
Serie
|
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-05 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000075393 | |
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55514 II (308) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000075394 | |
Serie
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55535 II (308) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000075395 |
W serii gł.: nr 424.
Praca wykonana w Katedrze Chemii Akademii Rolniczej w Krakowie.
Literatura s. 99-112.
Streszcz. ang.
