Zmiany tekstury i mikrostruktury jogurtu z mleka koziego pod wpływem wybranych czynników / Jacek Domagała.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WBiO | Y-7 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WBiO | 1000082718 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | M-89 (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000077256 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | M-05 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000075485 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55535 II (309) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000075488 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 55514 II (309) (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Not for loan | 1000075489 |
Praca wykonana w Katedrze Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych Akademii Rolniczej w Krakowie.
W serii gł.: nr 425.
Bibliogr. s. 125-133.
Streszcz. ang.