Technologia piekarstwa : podręcznik dla technikum / Zygmunt Ambroziak.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8302038083
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sf 11 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000068431 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Mo 24 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000071023 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 140767 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 3 | Dostępny | 1000045363 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Magazyn Główny Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
140764 II Przetwórstwo zbóż. Cz. 2 / | 140765 II UNIX : kurs użytkownika / | 140766 II UNIX : kurs użytkownika / | 140767 II Technologia piekarstwa : podręcznik dla technikum / | 140768 II Materiały do studiowania ekonomii / | 140769 II Maszyny do czyszczenia i sortowania nasion / | 140770 II Rolnictwo ekologiczne w praktyce / |
Bibliogr. s. [391].