Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Technologia piekarstwa : podręcznik dla technikum / Zygmunt Ambroziak.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1992.Wydanie: Wyd. 2Opis: 389, [2] s., [2] k. tabl. złoż. luź. : il. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8302038083
Tematy:
Egzemplarze
Typ dokumentu Obecna biblioteka Sygnatura Numer kopii Status Termin zwrotu Kod kreskowy Zamówienia
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna Sf 11 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000068431
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Mo 24 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 2 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000071023
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 140767 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) 3 Dostępny 1000045363
Liczba zamówień: 0

Bibliogr. s. [391].