Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Mikrobiologia żywności / Emil Drewniak, Teresa Drewniak.

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, [2005].Wydanie: Wyd. 10Opis: 161, [1] s. : il. ; 21 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8302071358
Tematy:
Brak egzemplarzy dla tego rekordu

Data wyd. wg strony: www.wsip.com.pl.

Dla uczniów kl. II technikum, zawód: technik technologii żywności, wszystkie specjalizacje oraz uczniów kl. I szkoły zasadniczej, zawód: operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego.