Baner ze zdjęciem biblioteki
Obrazy z Coce
Widok standardowy Widok MARC Widok ISBD

Jakość i prozdrowotne cechy żywności : XI Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, Warszawa, 24-25 maja 2006 / [kom. nauk. Nina Baryłko-Pikielna et al. ; org. Sekcja Młodej Kadry Naukowej PTTŻ, Wydział Technologii Żywności SGGW].

Autor: Współtwórca(-y): Rodzaj materiału: TekstTekstSzczegóły wydania: Warszawa : Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego, 2006.Opis: 115 s. ; 24 cmTyp zawartości:
  • Tekst
Tryb odtwarzania:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8372447268
Tematy: