Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ wybranych czynników biologicznych i zabiegów technologicznych na zawartość histaminy w artykułach żywnościowych / Barbara Czerniejewska-Surma.

By: Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Rozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie ; nr 237Publication details: Szczecin : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2006.Description: 92 s. : il. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
Subject(s): Dissertation note: Praca habilitacyjna. Akademia Rolnicza w Szczecinie.
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Serie Serie Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 500978 II (237) (Browse shelf(Opens below)) 1 Not for loan 1000077956
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 169709 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000077958
Total holds: 0

Praca habilitacyjna. Akademia Rolnicza w Szczecinie.

Bibliogr. s. 77-88.

Streszcz. ang.