Wpływ wybranych czynników biologicznych i zabiegów technologicznych na zawartość histaminy w artykułach żywnościowych / Barbara Czerniejewska-Surma.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 500978 II (237) (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Nie można wypożyczyć | 1000077956 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 169709 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000077958 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Magazyn Główny Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
Praca habilitacyjna. Akademia Rolnicza w Szczecinie.
Bibliogr. s. 77-88.
Streszcz. ang.