Ekonomiczne uwarunkowania rozwoju produkcji żywności wytwarzanej metodami ekologicznymi w Polsce / Ewa Zysnarska ; Uniwersytet Mikołaja Kopernika.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8323108285
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 075384 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000009515 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 144398 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Available | 1000009484 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 144397 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 1000009483 |
Total holds: 0
Na okł. data wyd. 1996 r.
Bibliogr. s. 172-[180].