Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Ekonomiczne uwarunkowania rozwoju produkcji żywności wytwarzanej metodami ekologicznymi w Polsce / Ewa Zysnarska ; Uniwersytet Mikołaja Kopernika.

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Toruń : UMK, 1997.Description: 179 s. : tab., wykr. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8323108285
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 075384 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000009515
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 144398 II (Browse shelf(Opens below)) 2 Available 1000009484
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 144397 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000009483
Total holds: 0

Na okł. data wyd. 1996 r.

Bibliogr. s. 172-[180].