Ekonomiczne uwarunkowania rozwoju produkcji żywności wytwarzanej metodami ekologicznymi w Polsce / Ewa Zysnarska ; Uniwersytet Mikołaja Kopernika.
Material type:
TextPublication details: Toruń : UMK, 1997.Description: 179 s. : tab., wykr. ; 24 cmContent type: - Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 8323108285
| Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Skrypty
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 075384 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000009515 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 144398 II (Browse shelf(Opens below)) | 2 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000009484 | |
Książki
|
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 144397 II (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | 1000009483 |
Total holds: 0
Na okł. data wyd. 1996 r.
Bibliogr. s. 172-[180].
