Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Ekologiczna produkcja żywności w świetle wymogów Unii Europejskiej / oprac. Urszula Sołtysiak ; [aut. John Dalby et al.].

Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Poznań : Centrum Doradztwa i Edukacji w Rolnictwie, 1998.Description: 152 s. ; 24 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 8386742844
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 144428 II (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 1000009719
Total holds: 0

Bibliogr. przy rozdz.

Publikacja sfinansowana ze środków Unii Europejskiej, Program Phare - Fiesta II

Sołtysiak, Urszula.
  • Field of activity: Rolnictwo.
  • Field of activity: Rolnictwo ekologiczne.
  • Field of activity: Agrotechnika.
  • Associated group: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Akademia Rolnicza (Warszawa).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/n 93122195

  • VIAF ID: 101825039
  • Occupation: Agrotechnicy.

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 2020301248

  • Occupation: Nauczyciele akademiccy (kobiety).

    Authority record control number or standard number: http://nukat.edu.pl/aut/s 97050878