Baner ze zdjęciem biblioteki
Image from Coce

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb / Egon Binder ; tł z jęz. niem. Adam Grabowski.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Polish Original language: German Series: Zrób to Sam - Multico Oficyna WydawniczaPublication details: Warszawa : MULTICO Oficyna Wydawnicza, cop. 2006.Description: 117 s. : il. ; 19 cmContent type:
  • Tekst
Media type:
  • Bez urządzenia pośredniczącego
Carrier type:
  • Wolumin
ISBN:
  • 9788370734411
  • 8370734413
Other title:
  • Tyt. oryg.: Räuchern Fleisch, Wurst, Fisch
Subject(s):
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
Książki Książki Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 132470 I (Browse shelf(Opens below)) 4 Available 1000081633
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 087980 (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 1000081568
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ Nh 7 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ 1000081419
Skrypty Skrypty Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna St 18 (Browse shelf(Opens below)) 1 Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej 1000081258
Total holds: 0