Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb / Egon Binder ; tł z jęz. niem. Adam Grabowski.
Material type:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 9788370734411
- 8370734413
- Tyt. oryg.: Räuchern Fleisch, Wurst, Fisch
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 132470 I (Browse shelf(Opens below)) | 4 | Available | 1000081633 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 087980 (Browse shelf(Opens below)) | 3 | Available | 1000081568 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ | Nh 7 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | 1000081419 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | St 18 (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000081258 |
Total holds: 0