Mięsoznawstwo : podręcznik dla studentów / Marek Zin.
Rodzaj materiału:
- Tekst
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Wolumin
- 839034260X
Typ dokumentu | Obecna biblioteka | Sygnatura | Numer kopii | Status | Termin zwrotu | Kod kreskowy | Zamówienia | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 140924 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 9 | Dostępny | 1000045455 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 140923 II (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 8 | Dostępny | 1000045454 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 068216 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 7 | Dostępny | 1000007259 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna | Sh 14 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | 1000138441 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 071443 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 5 | Dostępny | 1000001900 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 071442 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 4 | Dostępny | 1000000903 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 071441 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 3 | Dostępny | 1000000872 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 071445 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 2 | Dostępny | 1000000686 | |||
![]() |
Biblioteka Główna URK Magazyn Główny | 071444 (Przeglądaj półkę(Otwórz poniżej)) | 1 | Dostępny | 1000000685 |
Liczba zamówień: 0
Przeglądanie Biblioteka Główna URK półki, Lokalizacja półki: Magazyn Główny Zakończ przeglądanie półki (Zakończ przeglądanie półki)
140921 II Hydraulika. T. 1 / | 140922 II Hydraulika. T. 2, Wzory, przykłady, współczynniki / | 140923 II Mięsoznawstwo : podręcznik dla studentów / | 140924 II Mięsoznawstwo : podręcznik dla studentów / | 140925 II Zarys mikrobiologii rolniczej / | 140926 II Zarys mikrobiologii rolniczej / | 140927 II Uprawa roślin rolniczych / |
Podręcznik przeznaczony jest dla studentów akademii rolniczych oraz akademii ekonomicznych, będzie pomocny także dla nauczycieli szkół średnich prowadzących zajęcia z towaroznawstwa produktów spożywczych oraz osób zatrudnionych w przemyśle spożywczym, handlu i gastronomii.